Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Llegim aquí un advertiment sever de Jesús, que defineix la missió de la comunitat. Ell no ha creat un cercle tancat, sinó un grup en expansió: tot membre ha d’efectuar un creixement i ha de complir una missió. El fruit és l'home nou, que es va realitzant, en intensitat, en cada individu i en la comunitat (creixement, maduració), i, en extensió, per la propagació del missatge.

La sarment no dóna fruit quan no respon a la vida que rep i no la comunica als altres. El Pare, que cuida la vinya, la talla: és una sarment que no pertany a la vinya. És el sarment que pertany a la comunitat, però que no respon a l'Esperit; el que menja el pa, però no s'assimila a Jesús. El Pare, amb la poda, elimina factors de mort, fa que el deixeble sigui cada vegada més autèntic i més lliure, que augmenti la seva capacitat de lliurament i la seva eficàcia.

La sarment no té vida pròpia i, per tant, no pot donar fruit per ella mateixa; necessita la saba, és a dir, l'Esperit comunicat per Jesús. Interrompre la relació amb ell significa separar-se de la font de la vida i reduir-se a l'esterilitat.

Visc realment en unió amb el cep? Quines són les arrels últimes que alimenten la meva vida?

Estic veritablement en unió amb Déu? O em perdo en branques i sarments laterals, en mediacions religioses que m'aparten del veritable i absolut centre?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article