Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Joan presenta Jesús com el «bon pastor», o com el «model de pastor». El pastor model es defineix perquè dóna la seva vida en funció de les ovelles. Qui no estima les ovelles fins a aquest extrem no és bon pastor. El pastor apareix en l'evangeli d'avui per oposició a l'assalariat o mercenari que pastura les ovelles per diners; l'assalariat quan ve el perill (llop) deixa que morin les ovelles. Jesús, el model de pastor, demostra que és el veritable pastor perquè lliura la seva vida per les ovelles.

La relació del pastor-Jesús amb les ovelles-poble és una relació personal i recíproca de coneixement profund i íntim (conec les meves ovelles i elles em coneixen a mi). Conèixer Jesús significa experimentar el seu amor i identificar-se amb la seva persona i amb la seva activitat. Aquesta relació de coneixement-amor és tan profunda que Jesús la compara a la que existeix entre ell i el Pare.

Com són les meves actituds de pastor respecte a totes aquelles persones que, d'alguna manera, estan sota la meva “custòdia”? Em comporto com el pastor assalariat a qui no li interessen les seves ovelles? Conec les meves ovelles i les meves ovelles em coneixen a mi?

Conec realment Jesús? És Ell qui em dóna la vida? El sento com el meu “bon pastor”?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article