Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Aigua i foc

Aigua i foc

“Ja estic cansada de ser freda i de córrer riu avall. Diuen que sóc necessària però jo preferiria ser bella, i encendre entusiasmes. I ser vermella i càlida, i fer cremar el cor dels enamorats. Diuen que jo purifico el que toco, però més força purificadora té el foc. Vull ser foc i aigua!”.
Així pensava al setembre l'aigua d'un riu de la muntanya.
I com volia ser foc, va decidir escriure una carta a Déu per a demanar que canviés la seva identitat.
“Estimat Déu: Tu em vas fer aigua, però vull dir-te amb tot respecte, que m'he cansat de ser transparent; prefereixo el color vermell per a mi: desitjaria ser foc. Pot ser?. Tu mateix, Senyor, et vas identificar amb esbatzer ardent i vas dir que havies vingut a posar foc a la terra. No recordo que mai et comparessis amb l'aigua. Per això, crec que comprendràs el meu desig. No és un simple capritx. Necessito aquest canvi per a la meva realització personal...”.
L'aigua sortia cada matí a la seva riba per a veure si arribava la resposta de Déu. Una tarda va passar una llanxa molt blanca que va deixar caure a l'aigua un sobre molt vermell.
L'aigua el va obrir i va llegir:
“Benvolguda filla, m'apresso a contestar la teva carta. Sembla que t'has cansat de ser aigua, jo ho sento molt perquè no ets un aigua qualsevol. La teva àvia va ser la que em va batejar en el Jordà, i jo et tenia destinada a caure sobre el cap de molts nens i nenes. Tu prepares el camí del foc. El meu Esperit no baixa a ningú que no hagi estat rentat per tu. L'aigua sempre és primer que el foc.
Mentre l'aigua estava capficada llegint la carta, Déu va baixar al seu costat i la va contemplar en silenci. L'aigua es va mirar a si mateixa i va veure el rostre de Déu reflectit en ella.
I Déu seguia somrient esperant una resposta...
Ho va comprendre llavors, que el privilegi de reflectir el rostre de Déu només el té l'aigua neta. Va sospirar i va dir:
“Si Senyor, seguiré sent aigua. Seguiré sent el teu mirall. Gràcies”.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article