Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Hi ha esperança

Treballant des de l’amor i educant les generacions futures, trobarem la manera d’arreglar-ho tot plegat.

Salut! Abans de tot, em presentaré:

Sóc l’Arnau, ex-alumne de l’escola dels Salesians de Sabadell des de fa 2 anys.

Un cop vaig acabar els meus estudis a l’escola, enlloc d’allunyar-me i oblidar-me de totes les experiències que m’havien omplert durant aquell cicle que s’acabava, vaig decidir de continuar vinculat a l’escola, realitzant alguna de les nombroses activitats que ofereixen els Salesians. Finalment no va ser una sola activitat, sinó que vaig poder vincular-me profundament i des de diferents àmbits: Centre Juvenil, Esplai i Grups de Fe. No sóc l’únic, però, que he optat per aquest camí. Som uns quants els que hem decidit continuar aquest camí conjunt amb l’escola i l’obra Salesiana a Sabadell.

Aquest any, el Fran, la Laia, la Gemma, l’Àlex i jo hem passat a formar part de l’equip d’animadors de Grups de Fe. Portem dos grups diferents, AMICS 3-4 i FOC-1, i tots nosaltres estem molt satisfets amb el que fem amb els nois. Tots som “veterans” com a integrants d’un Grup de Fe, i portem junts més de 5 anys. L’experiència, però, és nova i refrescant: ara som nosaltres els que, des de la pell de l’animador, acostem i mostrem a tots els nois i noies dels GdF l’educació salesiana que aposta pels joves i l’estil de vida salesià que ens fa sentir com una gran família.

És un plaer per nosaltres preparar activitats que ens van fer sentir i emocionar en el moment de fer-les, i és gratificant per nosaltres que els nanos visquin les experiències que a nosaltres ens han marcat i servit per créixer com a persones. És el nostre principal objectiu: mostrar la opció de vida cristiana, mostrar que un món on l’amor sigui present en totes les facetes de la nostra vida contribuirà a millorar la societat.

Tot i que portem GdF, no hem deixat de banda el nostre propi grup, el grup que ens ha vist créixer interiorment i exteriorment. Totes les sortides, trobades i campaments d’estiu que hem fet, així com les activitats de cada divendres, ens guien i ensenyen en aquest camí salesià que hem triat.

 Aquest any, però, hem volgut anar més enllà de l’escola, i hem volgut viure la Pasqua intensament. Així és com vam decidir apuntar-nos a la Pasqua Jove, que és una trobada que fan diversos centres per viure la Pasqua en comunitat i germanor. L’experiència no pot tenir un altre adjectiu: INCREÏBLE! La natura, l’ambient carinyós i les ganes de passar-ho bé van fer de la Pasqua una autèntica experiència per recordar. Va ser nou per alguns de nosaltres el fet de fer un via crucis, velar la Creu, o guardar silenci simulant l’estada de Jesús a Getsemaní. No tots vivim el cristianisme amb el mateix fervent, és clar: alguns l’exterioritzen, d’altres se la guarden, però tots vam sentir, a tots se’ns van remoure les entranyes, i tots vam tenir l’oportunitat de trobar-nos, encara que fos per uns dies, amb Déu.

El món no està perdut, encara hi ha esperança. Treballant des de l’amor i educant les generacions futures, trobarem la manera d’arreglar-ho tot plegat.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article