Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Acollir a l'Esperit i els seus dons

Acollir a l'Esperit i els seus dons

Un home de Déu va baixar al poble per a anunciar als seus habitants que l'Esperit Sant anava a ser vessat sobre ells quan tornés a alba. Aquella notícia els va omplir d'entusiasme i van fer tots els preparatius per a rebre'l. Però en el moment indicat, només uns pocs el van rebre i van poder beneficiar-se dels seus dons; als altres, els va passar totalment desapercebut aquell Esperit. Aquests, veient l'alegres que estaven els que l’havien rebut, van marxar indignats a la recerca de l'home de Déu per a protestar pel que havia passat. Ell els va dir:
— De res val que vengui la força del vent, si les veles dels vostres vaixells no estan desplegades per a deixar-se dur per ell.
A això van contestar irritats:
— Però si nosaltres no vam veure venir cap vent ni res semblant. Només vam veure sortir el sol, com tots els dies, i res més.
I l'home de Déu els va respondre:
— L'Amor gratuït, igual que el vent, no pot veure's amb els ulls, només pot percebre's des del cor. I pel que sembla, els vostres cors estan encegats, perquè no es deixen arrossegar per la força de l'Amor que contínuament Déu està vessant sobre vosaltres.
Al sentir aquestes paraules, li van preguntar:
— I quan deixarem d'estar cecs?
I aquell home va respondre:
— Quan deixeu de veure sortir el sol amb la rutina de tots els dies; quan deixeu de donar per suposades tantes coses que us envolten, i que són un regal gratuït del que només podreu disposar aquest dia. Llavors, i només llavors, estareu preparats per a veure i percebre a l'Esperit que us sosté i us embolica cada dia.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article