Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

A l'espera de l'encontre amb Déu...

Segueixo caminant

"Jo buscava a Déu tota la vida per molts camins i per un món sense fi.

Vaig creure veure'l en els cims de les muntanyes, però per a quan arribava. Ell no estava allí. Vaig Creure sentir-lo a la llunyania de les estrelles, però per a quan m'apropava, Ell ja havia partit.

Un dia, de cop i volta, em vaig trobar davant un palau enlluernador amb un gran portal sobre el qual havia escrit en lletres d'or: "La casa de Déu". Em vaig omplir d'alegria i vaig pujar sense alè els graons que duien a l'entrada.

Però quan havia aixecat ja la mà per trucar a la porta, em va assaltar el dubte i la meva mà va quedar en l'aire sense trucar, vaig Pensar; "Si aquesta és en veritat la casa de Déu i em trobo amb Ell, s'acaba tot per a mi; s'acabarà l'alegria de la recerca, el motiu de caminar. Una vegada que trobi a Déu, què faré?" I vaig quedar paralitzat sense trucar.

Algú, des de dintre, havia sentit els meus passos i es va escoltar una veu que preguntava: "Qui està allí?" Jo vaig tirar córrer avall i em vaig allunyar d'aquell lloc amb major rapidesa encara que amb la qual havia vingut. I vaig anotar el lloc en la meva ment per a no tornar a apropar-me a ell.

Segueixo caminant, segueixo somiant, segueixo buscant. No vull detenir-me en cap palau per esplendorós que sigui, en cap imatge per bella que sigui, en cap concepte per perfecte que sigui. Aquell a qui anhela la meva ànima està per sobre de tot i més enllà de tot. Ell és la força del meu caminar, l'alè dels meus pulmons, el motiu de la meva existència. Seguiré vivint l'aventura de caminar, tot esperant la sorpresa eterna."


Rabindranath Tagore

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article