Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Jesús s'acomiada dels deixebles definitivament amb un encàrrec: «Aneu pel món sencer a proclamar l'Evangeli a tota la humanitat». El missatge de Jesús és universal, mira la humanitat sencera. Ja no hi ha un poble elegit, sinó que és tota la humanitat l’elegida i destinada a experimentar la salvació de Déu. A més no hi haurà lloc on no s’hagi d’anunciar aquest missatge de resurrecció i de vida de Jesús: cal proclamar-lo «per tot arreu». Cap racó de la terra, cap país, cap grup de persones no estaran exclosos en principi del regne, ja que Jesús ha vingut perquè no hi hagi exclosos del poble ni pobles exclosos.

Però la tasca iniciada per Jesús de fer del món una fraternitat que confessi un sol Déu com a Pare i consideri que tots som germans queda encara per completar. Serem els seus deixebles els qui anunciem que cal canviar de ment -convertir-se- i submergir en les aigües de la mort la nostra vida de pecat -batejar-se- per a arribar a la riba d'una comunitat on tots tenen Déu com a Pare i on tots es consideren germans els uns dels altres, o el que és el mateix, lliures per estimar, iguals sense perdre la pròpia identitat, sempre oberts i amatents a acollir l'altre, encara que no sigui dels nostres, i solidaris.

Per a això comptem amb l'ajuda de Jesús, els signes de poder del qual ens acompanyaran: podrem llançar els dimonis de les falses ideologies que no condueixen a la felicitat, serem capaços de comunicar el missatge d'amor a tothom, parlant llengües noves, el maligne no tindrà poder sobre nosaltres -ni les serps ni el verí no ens faran mal- i passarem per la vida ajudant a posar remei a tant dolor humà.

- Estic assumint la missió pròpia de la meva identitat com a batejat/da en Crist Jesús? En què dono veritable «testimoni» de Jesús i de la seva Causa, i en què no el dono encara?

- Què em falta per madurar més en la fe? Conec suficientment el Projecte de Jesús? Busco viure per la seva Causa amb la força del seu Esperit i la seva experiència de Déu Pare-Mare?

- Quins signes dono d'interès pels altres i pel seu alliberament d'esclavituds o d’angoixes, de sofriments, marginació, opressió o depressió?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article