Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

No ets rodó!

No ets rodó!

A continuació tens un vídeo on es llegeix un conte pels nens. És un conte on es parla d’un personatge diferent, però estimat i esperat per tots, i que no pot entrar allà on se l’espera.

 


 

 

Aviat entrarem en l’Advent. Temps d’espera i d’esperança. És difícil parlar d’esperança en els moments actuals... O no, perquè precisament els moments de dificultat són generadors de les grans esperances de l’home. D’altra banda, l’espera ens manté vius, perquè aquesta espera activa ens fa fer present allò que tant esperem, que tant desitgem:

- El conte parla d’un món d’éssers rodons on un personatge és diferent. Aquest personatge ha sabut barrejar-se entre tots, enmig dels jocs, de la vida ordinària, de forma que no se’l distingeix... Sóc capaç de distingir la presència de Jesus enmig nostre?

- Hi ha un moment en que els amics se separen. I el diferent, el quadrat, resta fora. Quins moments de separació de Jesús he viscut darrerament? En quina mesura aquesta separació pot ser fruit dels valors que se m’imposen per la pressió dels altres, de la societat (per voler ser rodó, com tots...)?

- Però tots esperen que el quadret entri a la casa gran, a casa seva. I, com que no pot, el conviden a que es faci rodó... Fins i tot el volen ajudar encara que sigui tallant les seves cantonades... Tinc la temptació de voler fer Déu a la meva mida? En quins moments?

- Finalment se n’adonen que el problema no està el l’amic esperat, sinó en la porta d’entrada. S’ha de canviar. En aquests moments d’espera del Senyor, quines coses han de canviar en la meva “porta d’entrada” perquè el Senyor es faci present a la meva vida, al meu cor?

I, per ajudar-te a meditar, un fragment de l'evangeli de Lluc:

En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Hi haurà signes en el sol i la lluna i les estrelles, i a la terra angoixa de les gents, embogides per l'estrèpit de la mar i l'onatge. Els homes quedaran sense alè per la por i l'ansietat, davant el que se li ve a sobre al món, ja que els astres tremolaran. Llavors, veuran el Fill de l'Home venint en un núvol, amb gran poder i majestat. Quan comenci a succeir, aixequeu-vos, alceu el cap, el vostre alliberament s'acosta. »

Comentaris  

 
#1 cheap shared hostingprofile9995 02-11-2018 13:12
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://gestbook.e-solartec.com/agb/public/img-1539195791.jpg
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article