Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Moments gratuïts

Moments gratuïts.

A continuació tens el vídeo de presentació de la web Momentos Gratis. És una web en la qual els autors conviden a recollir la senzillesa de la vida, mirar-lo des d'una perspectiva nova, de meravella i agraïment, i posar-ho en comú.

Moments gratuïts ... Quin contrasentit. Sovint ens diuen que el temps és or i ara, ve algú per dir-nos que és un regal, que és gratis, que és tan nostre que no ens pertany del tot i que tenim la responsabilitat de viure-ho a fons:

- I és que hem passat d'éssers a "teneres" humans ... En quina mesura creus que t'ha passat això? En quina mesura t'has anat creant necessitats que no et deixen ser com realment t'agradaria ser?

- El vídeo aconsella: Per ... Mira endins ... Mira al teu voltant ... Quan t'atures per, simplement, mirar cap a dins o posar-te a mirar, a CONTEMPLAR, al teu voltant? Com et sents quan ho fas?

- Segueix el vídeo parlant de "moments increïbles amb la grandesa de la vida mateixa. Gratuït. Es viuen plenament ". Encara estàs buscant la felicitat fora del teu dia a dia? Encara la segueixes buscant en el demà?

- "El teu pressupost d'amor és infinit" ... No està malament, en moments de crisi, tenir un pressupost tan folgat ... En què penses invertir? Qui del teu voltant creus que necessita una inversió extra?

- I conclou en vídeo dient que ara mateix són un regal que et donarà una satisfacció garantida. Vius la vida com regal? Qui te l'ha regalat? Ho agraeixes? Com?

I, per ajudar-te a meditar, un fragment de l'evangeli de Lluc:

En aquell mateix moment, Jesús, ple de la joia de l'Esperit Sant, digué:

--T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos. Sí, Pare, així t'ha plagut de fer-ho.

Comentaris  

 
#1 web hosting directadminprofile2990 30-10-2018 16:16
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://www.cristaleriajara.com/galeriajara/albums/userpics/10097/package-hosting-web-cheap-31889.jpg
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article