Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Les esperes

Les esperes.

A continuació tens un curtmetratge d'Ismael Curbelo guanyador de  la primera menció de la I edició de Canarias Rueda a Lanzarote. És un vídeo senzill, un diàleg familiar sobre l'essència de la vida.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Hem entrat en l'estiu. D'aquí a uns mesos, les vacances ens recorden que el cicle anual es va tancant. Un estiu més ... o no. Tot depèn de com vulguis viure a partir d'ara: viure sotmès / a  les esperes o viure a fons:

- Situem-nos ... Des d'on vius la vida? Al matí, al minut que vindrà, instal · lat al passat, vius sempre el present ... Recorda que només és viu qui viu el present: el passat ja no existeix i el futur no ha arribat i no ha de arribar com ho imagines ...

- Podries fer una llista de tres moments recents en què hagis o no hagis viscut a fons la vida? I les raons que t'han permès viure així?

- Viure el present té per a tu el sentit del CARPE DIEM? O va més enllà: aprofitar cada instant, viure amb coherència, donar importància a les coses realment importants ...?

- I Déu, què hi pinta en tot això? Què et diu Déu sobre la teva manera de viure?

I, per ajudar-te a meditar, un fragment de l'evangeli de Mateu:

Per això us dic: No us preocupeu per la vostra vida, pensant què menjareu o què beureu, ni pel vostre cos, pensant com us vestireu. ¿No val més la vida que el menjar, i el cos més que el vestit? Mireu els ocells del cel: no sembren, ni seguen, ni recullen en graners, i el vostre Pare celestial els alimenta. ¿No valeu més vosaltres que no pas ells? ¿Qui de vosaltres, per més que s'hi esforci, pot allargar d'un sol instant la seva vida? I del vestit, per què us en preocupeu? Fixeu-vos com creixen les flors del camp: no treballen ni filen, però us asseguro que ni Salomó, amb tota la seva magnificència, no anava vestit com cap d'elles. I si l'herba del camp, que avui és i demà la tiren al foc, Déu la vesteix així, ¿no farà més per vosaltres, gent de poca fe? Per tant, no us preocupeu, pensant què menjareu, o què beureu, o com us vestireu. Tot això, els pagans ho busquen amb neguit, però el vostre Pare celestial ja sap prou que en teniu necessitat. Vosaltres, busqueu primer el Regne de Déu i fer el que ell vol, i tot això us ho donarà de més a més. No us preocupeu, doncs, pel demà, que el demà ja s'ocuparà d'ell mateix. Cada dia en té prou amb els seus maldecaps.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article